Naši zaposleni v vaši proizvodnji.

V poslovni skupini Griffin usposabljamo in zaposlujemo invalide na zaščitenih delovnih mestih. Poslovne enote imamo v Celju, Mariboru, Ljubljani, Kranju in Dobrovniku, kjer imamo dovolj velike prostore za izvajanje različnih dodelavnih poslov.

p4

p5

Strokovna usposobljenost invalidov.

Storitev za vas opravljajo naši sodelavci, ki imajo glede na svoje omejitve okvaro možnost opraviti kakovostno delo v vašem delovnem procesu. , glede na vaše potrebe. Invalidi so osebe z določenimi omejitvami in s prilagojenim delovnim procesov, zato vedno delujejo pod vodstvom strokovnih delavcev – mentorjev.

Dolgoročno sodelovanje

Dolgoročno sodelovanje z vašo poslovno skupino je možno samo s kakovostjo storitev in primerno izobrazbo.

Naši zaposleni so strokovno usposobljeni za pomoč v skladišču, pomoč v proizvodnji, pomoč pri pakiranju, deklariranju, sestavljanju, manipulacijo gradiva (barkodiranje, etiketiranje …), izvedbo varnega uničenja gradiva, prevzeme in popise gradiva, sanacijo arhivov in arhivskih prostorov, upravljanje dokumentacije in elektronski zajem (skeniranje), mikrofilmanje in indeksacijo ter povezavo elektronskih dokumentov z vašimi obstoječimi e-bazami.

p6

p7

Storitve, ki so za Vas koristne.

Trenutno so naši sodelavci že vključeni v delovne procese v različnih organizacijah kjer predvsem sodelujemo na področjih:

  • pomoč v proizvodnji,
  • pomoč v skladiščenju in logistiki,
  • pomoč v farmacevtski industriji,
  • pomoč v trgovini in servisu,
  • pomoč pri upravljanju in urejanju spletne trgovine,
  • podpora zdravemu življenju.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Se zanimate za storitev? Želite ponudbo ali sestanek?

Stopite v stik z nami.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Preberi več