O nas – Griffin d.o.o.

GRIFFIN d.o.o. je ZAPOSLITVENI CENTER, kjer usposabljamo in zaposlujemo invalide na zaščitenih delovnih mestih. Smo največji delodajalec gluhih in naglušnih v Sloveniji.

Naši zaposleni so strokovno usposobljeni za pomoč in delo v skladišču, pomoč v proizvodnji, za pomoč pri pakiranju, sortiranju, deklariranju, sestavljanju izdelkov.

Poslovne enote Sloveniji imamo v Celju, Mariboru, Ljubljani in Kranju. V naših poslovnih enotah je velikost prostorov dovolj velika, da lahko izvajamo dogovorjena dodelavna dela kot so sortiranje, prebiranje, sestavljanje, skeniranje, arhiviranje ali tiskanje.

Želja in zastavljeni cilji zaposlitvenega centra GRIFFIN d.o.o. in Medarhiv d.o.o. invalidskega podjetja je, da imamo v ponudbi široko dejavnost, s katero lahko vašim podjetjem ponudimo kakovostno storitev, zaposlenim invalidom pa olajšamo življenje in jim omogočimo samostojnost.

ČLANI PS GRIFFIN

 • GRIFFIN, d. o. o.
 • Medarhiv d. o. o.
 • Zavod GRIFFIN-PODPORNE STORITVE, ZAVOD ZA USPOSABLJANJE IN ZAPOSLOVANJE INVALIDOV
 • Zavod KROKAR ZC
 • PORTA-B, so. p.
 • GRIFFIN ROBERT BEZENŠEK s. p.

Povpraševanje

  Ime in priimek

  Email naslov

  Zadeva

  Sporočilo

  Najdete nas na 4 lokacijah v Sloveniji

  Izvensodno reševanje potrošniških sporov

  Poslovna skupina Griffin v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.